Non classé

Hyvät ja huonot puolet In-Play urheilulajien vedonlyönnissä

Commercial content | New Customers Only | 18+

In-play – tai live pelaaminen kuten joskus kutsutaan – on todella jännittävä nettivedonlyönnin evoluution aiheuttama tulos. Se on vedonlyönnin muoto, joka antaa sinun olla enemmän mukana pelissä, joukkueen toiminnassa ja pelaajissa!

Kertoimet vaikuttavat liveotteluissa, mikä tekee tästä vaikeamman mutta erinomaisen jännittävän tavan lyödä vetoa.

HYVÄT PUOLET IN-PLAY

[TDM]

Hyvät puolet

Strategia voi epäonnistua

Ihan sama mitä tilastot näyttävät, mikään ei ole varmaa urheilussa. Altavastaaja voi helposti yllättää sinut, tai pelaaja voi saada jonkinlaisen vamman pelin aikana. In-play antaa sinun itse harkita näitä asioita, kun lyöt vetoa.

Käytä tätä sinun etunasi, ja ota aikasi ottelutaukojen aikana analysoidaksesi tilannetta, ja aseta uusia perustuen nykyisiin faktoihin ennemmin kuin teoreettisiin analyyseihin.

Intuitio

Tilastot ja numerot ovat todella tärkeitä In-play vedonlyönnissä, mutta älä missään nimessä unohda intuitiotasi. Pelaajan suoriutumiseen voi vaikuttaa ajelu tai rikekortti. On todella tärkeä analysoida yksittäisten pelaajien käyttäytymistä, jotta voit tehdä järkeviä vetoja.

Sinä siis analysoit yksittäisten pelaajien käyttäytymistä, mikä perustuu oletuksiin, mutta mikä toivottavasti muuttuu kylmäksi käteiseksi.

Paremmat kertoimet

Usein In-play tarjoaa paremmat kertoimet kuin pelatessasi tavallisia vedonlyöntipelejä. Tällöin on helpompi huomata, jos jokin joukkue raahaa perässä, tai jos paluu on tapahtumassa seuraavalla puoliskolla. Vedonvälittäjät  näyttävät live-kertoimet reaaliaikaisesti, joten voit seurata niiden ylä- ja alamäkiä.

In-play on loistava työkalu nopeatempoisissa peleissä kuten esimerkiksi jääkiekko, siihen nähden missä tahtiin siinä tulee maalit vertaessa esimerkiksi jalkapalloon, mikä tietysti johtaa siihen, että joukkueen kertoimet vaihtelevat nopeasti.

Suurempi nautinto

Jos vedonlyönti ja urheilu ovat suosikkiasioitasi, sitten olet osunut jackpottiin!

Pääset katsomaan kaikkia lempijoukkueitasi lajista riippumatta, ja voit lyödä vetoa samanaikaisesti. Vedonlyöjä pääsee näin vuorovaikuttamaan enemmän pelin kanssa sekä vedonlyönnin maailmassa In-play vedonlyönnin ansiosta.

In-play pelaamisessa on paljon enemmän vedonlyöntimahdollisuuksia, mikä tekee siitä ennalta-arvaamatonta sekä jännittävää.

Huonot puolet

Ei aikaa strategioihin

Jos toimintasuunnitelmat ja tutkimus ovat kaksi lempiasiaasi vedonlyönnissä, mahdollisesti In-play ei ole sinulle.

In-play on todella spontaani pelaamisen muoto mikä tarjoaa lyhyen aikavälin. Tämän vuoksi sinun on tehtävä nopeita päätöksiä.

Saatat huomata, etteivät aikavälit tarjoa tarpeeksi aikaa oletuksille ja vedonlyömiselle. Strategi varmasti ahdistuu tai tylsistyy käyttäessä In-play pelejä, ja lisäksi miksi edes tuhota maailman kaksi parasta asiaa: vedonlyönti ja urheilu.

Sinun on oltava nopea

Kun ottelussa tapahtuu käänne, sinun on oltava todella nopea. Jos ottelussa on rangaistus sinun täytyy nyt ennakoida tuleeko siitä maali vai ei.

Kertoimet muuttuvat koko ajan In-play pelin aikana, joten sinun on toimittava niin nopeasti kuin mahdollista. Jos sinun joukkueesi on jo kauan ollut lähellä maalintekoa ja olet varma, että näin kohta käy, reagoi tähän heti, tai muuten saatat hävitä voiton sinulta itseltäsi mutta myös joukkueeltasi.

Kattavuus/seuraamisviive

Ellet ole katsomassa ottelua paikan päällä, sinulla on aina pieni myöhästyminen pelintoistosta meneillä.

Tämä voi olla vaarallista, kun In-play vedonlyönti on vaakalaudalla! Jos yrität lyödä vetoa, mutta se ei onnistu, silloin sinun kannattaa odottaa muutama sekunti.

Pelintoisto on myöhästynyt ja jokin tulee ravisuttamaan peliä, jonka vuoksi et voi lyödä vetoa. Pelaaja on saattanut joutua pois kentältä, tai mahdollisesti joukkue on ampunut maalin. Sinun täytyy olla vain kärsivällinen!

KERTOIMET IN-PLAY

Ei tarvetta omistautumiselle

Tavallisessa urheiluvedonlyönnissä pelaajat usein tekevät tutkimusta etukäteen, lyövät vetoa, ja siirtyvät sitten muihin askareisiin kuten esimerkiksi alkavat pestä pyykkiä.

Onneksesi sillä ei ole väliä katsotko pelin tai et, sillä voit tarkistaa tulokset koska vain. Tässä vedonlyönnissä sinun on katsottava koko peli asettaaksesi järkeviä vedonlyöntejä.

Tämä ei luonnollisesti ole ongelma pelaajille, jotka ovat urheiluhulluja, mutta pelaajat, jotka haluavat pitää reilun välimatkan urheiluun, In-play ei ole ideaalinen tapa.

Enemmän tappioita

Kuten ennen mainitsimme, livevedonlyönnissä aikataulu on lyhyempi. Tämä usein johtaa siihen, että teet nopean ratkaisun, mikä perustuu täysin vaistoon sen sijaan, että se perustuisi analyyttiseen ajatteluun.

Tämän lisäksi on todennäköistä, että teet suuremman määrän vetoja In-play peleissä kuin tavallisessa vedonlyönnissä, etenkin Novelty-vedoissa kuten esimerkiksi kulmien määrä jalkapallopeleissä.

Pidä huoli siitä, että pysyt kärryillä kaikista vedoistasi, ettet vain päädy häviämään rahojasi.

Sumea arviointikyky

On olemassa kolme pääasiaa mitkä voivat hämärtää arviointikykyäsi, kun lyöt vetoa In-play peleissä. Ensinnäkin, sinä saatat tuntea, että haluat lyödä vetoa pelaajasta, josta todella pidät. Tarkista jos tämä pätee myös, kun ajattelet kriittisesti.

Seuraavaksi, ihmiset rakastavat altavastaajajoukkueita, mutta tosiasiassa ne ovat altavastaajajoukkueita syystä. Ne eivät vain pärjää paremmille. Kolmas seikka on, että ympäristö, missä katsot peliä, saattaa sumentaa.

Jos olet baarissa, tai nautit useampia oluen jääkaapista, alkoholi ja adrenaliini voivat aiheuttaa häviöitä, kun lyöt vetoa livenä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2021 Bet Bonuskoodi |
18+ Pelaa vastuullisesti Peluuri