Kuinka lyödä vetoa NBA:ssa? Näin pääset koripallo vedonlyöntiin mukaan

Commercial content | New Customers Only | 18+

Sinä siis haluat alkaa isoksi palloilijaksi NBA vedonlyönnissä, eikö? No, sanotaan nyt jo että vedonlyöntiin vaaditaan muunkinlaista tietoa kuin vain yleinen ymmärrys joukkueista kuten Lakers tai Clippers jos haluat donkata tiesi isompiin voittoihin. Näin sanottuani on aika tutustua kuinka vedonlyönti NBA 101:ssa toimii!

 

Isoimmat koripallo-vedonlyönti markkinat

Money Line (Euroopan Match Bet-veto)

Jos kuulet Money Linesta vedonlyönti kontekstissa ja mielestäsi tämä on hämmentävää, tämä todennäköisesti johtuu siitä, että olet tottunut eurooppalaiseen vedonlyöntiterminologiaan. Älä kuitenkaan huoli, sillä Money Line -markkinat eivät ole hankala ymmärtää, se vain periaatteessa tarkoittaa otteluvoittajaa.

Tämän termin käyttö ei kuitenkaan ole rajoitettu vain NBA vedonlyöntiin tai yleensä koripallo-vedonlyöntiin. Itse asiassa se on hyvin yleinen ilmaisu, jota käytetään, kun lyöt vetoa missä tahansa perinteisissä Pohjois-Amerikkalaisissa urheilulajeissa kuten esimerkiksi jääkiekko, pesäpallo, tai amerikkalainen jalkapallo.

Money Line markkinoilla et voi lyödä vetoa tasapelistä, veto siirtyy siis jatkoajalle ottelun mukana toisin kuin normaaleissa 1×2 vedoissa.

Voit toki lyödä vetoa yhdestä yksittäisestä ottelusta, jos haluat, vaikkakin mahdolliset voitot tietenkin pysyvät silloin pieninä. Tämä koskee etenkin pelaajia, jotka pelaavat suosikkijoukkueensa puolesta. Kertoimilla, jotka ovat pienemmät kuin 2.0, riskeeraat enemmän rahaa kuin mitä voit voittaa.

Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että sinun ei koskaan tulisi lyödä vetoa suosikkijoukkueesi puolesta. Lähinnä tämä huomio on vain tärkeä pitää mielessä.

Toinen vaihtoehto yhdistää useita Money Line-valintoja monivetoon, tai kuten Pohjois-Amerikassa tätä kutsutaan Parlay vedoksi. Potentiaaliset voitot tekevät monipelaamisesta sen arvoista, vaikka tietysti on paljon haasteellisempaa arvata ottelutulokset useille otteluille.

Kun opit kuinka lyödä vetoa NBA:ssa, löydät varmasti joukosta omia suosikkijoukkueitasi joista valita NBA Acca:ssa kaiken aikaa.

Jako

Jos käy niin, että yksi koripallojoukkue ottelussa on selvästi suositumpi kuin toinen, sinun saattaa olla järkevämpi rahallisesti lyödä vetoa piste jaossa, mikä on verrannollinen niin kutsuttuun handicap vetoon lajeissa kuten rugby ja (Eurooppalainen) jalkapallo.

Pääasiassa pistejako kehitetään pelin rakennuttamisvaiheessa, ja se esittää vedonlyönnin joka on suhteellisen lähellä 50/50 iskua. Kuten voit nähdä NBA vedonlyöntiesimerkissä, Cleveland Cavaliers aloittaa 9 pisteen ”handicapilla” heidän ottelussa Orlando Magic:ia vastaan.

Mitä isompi joukkueiden välinen tasoero on, sen suuremmat handicap pisteet suositummalta joukkueelta saa. Joissain tapauksissa puhumme niinkin pienestä erosta kuin 1 tai 2 pistettä, mutta on myös yleistä nähdä kaksinumeroisia tasoituksia kun toinen joukkue on selvästi parempi.

Joskus piste jaossa käytetään puolikkaan pisteen yksikköä, mikä eliminoi työnnön mahdollisuuden. Jotkin urheilukirjat tarjoavat lisää handicap linjoja, antaen sinulle suuremman mahdollisuuden valita veto, jonka haluat lyödä.

Piste jako on todella jännittävä tapa lyödä vetoa NBA:ssa, kun vedonlyönti suosikkijoukkueesi puolesta ei ole tarpeeksi tai ei kannata. Vaikka sinun joukkueesi olisi voitolla, voit kannustaa heitä pääsemään niin pitkälle kuin mahdollista ja hoitaa jakamisen.

Potentiaaliset voitot ovat paljon korkeammat verrattuna esimerkiksi rahalinjaan, mikä tulee suosikkijoukkueiden kanssa pelaamiseen.

Totaaliset pisteet

”Totaaliset pisteet” pelitapa on samankaltainen kuin ”piste jakaminen”, sillä sekin pitää sisällään kaksiosaiset ottelutulos markkinatjotka ovat lähellä 50/50 vaihtoehtoa. Kun pistelinja on lyöty sisään, vedonlyöjät voivat pelata pelissä, joka on pisteellisesti joko yli tai ali tämän linjan.

Keskiarvoisen NBA ottelun totaaliset pisteet yli tai ali linjan ovat 195 ja 220 pisteen välissä, riippuen siitä, kuinka korkean pistetason ottelua tasoitusten laskijat ennustavat.

195 ja 220 pistettä on iso pisteväli, joten tietysti paljon ajatuksia ja laskelmia käytetään markkinoiden luomisprosessiin. Muut koripalloliigat voivat vaihdella, sillä heillä on eri säännöt, mitkä voivat vaikuttaa pisteytykseen, kaikista tärkeimmin ottelun pituuteen.

Tarkastelemme näitä eroavaisuuksia yksityiskohtaisemmin myöhemmin, kun olemme ensin käsitelleet kaikki NBA vedonlyöntiin liittyvät asiat.

Vaihtoehtoisia ottelu totaaleja on myös usein saatavilla vedonvälittäjiltä, antaen sinun mukauttaa linjasi joka sopii juuri sinulle. Jos sinusta kuulostaa siltä, että toistamme itseämme edellisen kappaleen jälkeen, tämä johtuu siitä, että se pitää paikkansa. Seuraaminen koripallon vedonlyöntimarkkinoilla vaihtelee merkittävästi vedonvälittäjältä toiselle.

Jotkut tekevät paljon töitä sen eteen, kun taas toisille riittää tarjota ihan tavalliset markkinat.

Outrights-vedot

Aivan kuten muissakin isoissa urheilukilpailuissa, myös NBA:ssa voit lyödä vetoa tulevaisuuden tilastoista. Vedonlyönti paljon ennen preseasonia ja säilyy läpi koko kauden aina finaaleihin asti.

Kaikista ilmiselvin ja helpoin tapa ymmärtää Outright-vetoa liittyy mestareidenliiga tai turnaus voittajaan. Tämä antaa sinulle ylimääräisen syyn seurata valitsemasi joukkueen edistymistä, erityisesti kun he pelaavat upeasti yhteen ja alkavat vaikuttaa erittäin vahvoilta haastajilta.

Ongelma? Sinun täytyy lyödä rahasi sisään samalla hetkellä, kun lyöt vetoa, ja voit vastaanottaa voittosi vasta kun tulos on selvinnyt. Riippuen turnauksen pituudesta tämä voi viedä pitkän tovin!

Ihan kauden alussa on hankala ennustaa kuinka lyödä vetoa NBA Outright markkinoilla. Ei ole aina selvää, kuinka joukkueet pärjäävät, tarkoittaen että sinun tulee huomioida pidempiaikaiset epävarmuudet, jotka ovat saatavilla. Voisit Back-vedossa valita useita valintoja ja siitä huolimatta varmistaa voitto, jos jokin vaihtoehdoista voittaa.

Vaihtoehtoiset Outrights-vedot sisältävät MVP palkinnon sekä vedonlyönti divisioonan tai joukkueen voittajalla, mikä on tietysti helpompi ennustaa, kun joukkueiden määrä on pienempi.

Koripallo vedonlyönti strategiat

Nyt tiedät päävaihtoehdot NBA vedonlyönnissä sekä kuinka lyödä vetoa NBA:ssa. Tässä olisi vielä muutama ystävällinen vinkki, jotta optimoit mahdollisuutesi voittaa. Kenen tahansa, joka haluaa voittaa rahaa koripallossa, täytyy olla hyvin varautunut antamaan itselleen parhaat mahdolliset mahdollisuudet.

Tarkat tilastot

Amerikkalaiset urheilulajit ovat aina asettaneet erityisen tärkeyden pitää yksityiskohtaisia tilastoja. Tämä on Euroopassa ainoastaan kasvanut eurooppalaisen jalkapallon keskuudessa viimeisen kymmenen vuoden aikana.

Voit löytää valtavasti tietoa sellaisenaan netissä, jotta voit löytää arvoa NBA vedonlyöntimarkkinoille, oli kyse sitten yksittäisestä urheilijasta tai joukkueen suorituksesta.

Valitse suosikki markkinat

Kuten yllä mainitsimme, olemassa olevia NBA vedonlyönti mahdollisuuksia on muutama: Money Line, pisteiden jako sekä totaaliset pisteet. Joskus on helpompi tutustua vain yhteen näistä, jotta ne tulisi tutuksi, sen sijaan että yrittäisit olla alan ammattilainen jokaisessa vedonlyönnissä.

Hyvä tapa aloittaa pelaaminen on tarkistaa markkinoiden tilastot. Sitten joko aloitat lyömällä vetoa pienillä panoksilla tai sitten pitämällä tilastoa omista arvauksistasi jos sinusta ei vielä tunnu siltä, että haluaisit laittaa oikeaa rahaa peliin. Molemmissa tapauksissa näet, kuinka omille ennusteillesi käy tulevaisuudessa.

Jos pystyt jatkuvasti tekemään oikeat päätelmät markkinoillesi, vaikuttaisi siltä, että sinulla on hyvä ote tämän kaltaiseen pelaamiseen.

Älä unohda kotikenttäetua

Kuten useissa urheiluliigoissa, kotipelaaminen on etu, mikä voi tehdä suuren muutoksen NBA vedonlyönnissä. Katsotaan esimerkiksi Denver Nuggets:ia. Denver tunnetaan ”Mailikorkeana” kaupunkina, sillä sen korkeus on 1600 metriä.

Nuggetseillä on erittäin suuri kotikenttäetu, mikä näkyy heidän vahvassa voittoputkessa myös liigan ennakkovoittajia vastaan.

Vierailevien joukkueiden on selvästi vaikea tottua kaupungin korkeuteen. Jos et vielä ole tietoinen, vierailevat joukkueet on usein lueteltu ensimmäisenä NBA aikatauluissa ja vetomarkkinoilla suurimassa osassa urheiluvedonvälittäjiä.

Älä kuitenkaan hämmenny tästä, vaan tarkista aina, jos urheiluvedonvälittäjä listaa joukkueet toisin päin – tämän on kuultu tapahtuvan.

Vastaanota parhaat kertoimet

Jos olet vakavissasi vedonlyönnistä, tämä tieto sinun on todella tärkeä pitää mielessäsi. Jopa pieni erotus kertoimissa tekee valtavan eron pidemmällä aikavälillä, joten sinun on aina hyvä varmistaa, että saat parhaat kertoimet, jotka ovat saatavilla sinun mieleisillä markkinoilla.

Tutkimus parhaista vedonvälittäjistä koripallossa toimii hyvänä indikaattorina sinulle siitä, missä sinun kannattaisi lyödä vetoa. Auttaa paljon, jos sinulla on muutamia eri tilejä auki ja valmiuksissa vähälläkin rahamäärällä, jotta olet valmis aloittamaan ennen kuin kertoimet katoavat.

Tämä varmasti tekee suuren eron pitkän aikavälin tuloksissasi, kun lyöt vetoa NBA:ssa.

Tietysti voi olla sellainen tilanne, että etsit vain vähän jotain hauskaa tekemistä etkä välitä kertoimista, mikä käy hyvin järkeen, sillä onhan kaikki pelaaminen itsestäsi kiinni.

Tässä tapauksessa, valitse vedonvälittäjä, jonka kanssa nautit pelaamisesta, ja pidä huoli että he tarjoavat juuri sellaiset markkinat joista olet kiinnostunut ja haluat lyödä vetoa.

Vaihtoehtoisia koripallokilpailuja vedonlyöntiin

Ei ole mikään salaisuus, että NBA on maailman suurin koripalloliiga, ellet sitten ole kasvanut tynnyrissä! Joka tapauksessa, se ei ole maailman ainoa koripallotapahtuma, jossa voit lyödä vetoa. On olemassa useita tapahtumia, joita pelataan FIBA:n (International Basketball Federation) säännöillä.

Mielenkiintoista onkin, että NBA säännöt eroavat usealla tapaa FIBA:n peleistä. Muutamia esimerkkejä ovat:

  • Pelikentän koko
  • Otteluiden pituus
  • Pelaajan rikerajat

Katsotaan seuraavaksi parhaita koripallokilpailuja vedonlyöntiin NBA:n jälkeen.

Olympia ottelut ja Maailmanmestaruuskisat

Nämä valtakunnalliset turnaukset ovat kaikkien yläpuolella, kun saat mahdollisuuden nähdä kovimmat NBA tähdet yhdessä edustamassa maataan, sen sijaan, että he vain olisivat toisiaan vastaan fyysisesti ja mentaalisesti kuten tavallista.

Aina sen jälkeen, kun unelma joukkue riensi voittamaan kultaa Barcelonan Olympialaisissa 1992, ihmiset ympäri maailman ovat riemuinneet USA:n joukkueesta pelaamassa kansainvälisissä turnauksissa.

Sillä välin, kun USA tasaisesti dominoi Olympia-peleissä ja Maailmanmestaruuskisoissa, he ovat myös välillä epäonnistuneet eivätkä ole pystyneet elämään kaiken hypetyksen ympärillä etenkin vuosien 2002 ja 2006 välissä, kun he eivät voittaneet.

Toinen syy, miksi kannattaa olla erityisen tarkka kun lyöt vetoa näissä turnauksissa on se, että NBA joukkueet ovat joissain tapauksissa halunneet pitää tähtensä kentän laidalla loukkaamisien ja muiden onnettomuuksien pelossa. Kuten arvata saattaa, tällä on suuri vaikutus joukkueen mahdollisuuksiin voittaa.

Euroliiga ja EuroCup

Vähän lähempänä koti-Suomea, Eurooppa myös ylläpitää mahtavia koripalloklubeja sekä pelaajia. Euroliiga on koripallon vastineliiga Mestareidenliigalle, jossa maanosan parhaat klubit pelaavat maanosan mestaruudesta.

Euroliigassa on vähemmän otteluita kuin NBA kaudella, pitäen mielessä, että joukkueet pelaavat myös oman maansa liigaa samanaikaisesti. Euroliiga on muuttanut formaattiaan useita kertoja vuosien varrella, mutta nykyisin sitä pelataan 16 joukkueen normaali kaudella, mikä päätettiin vuoden 2016-2017 kauden aikana.

No niin, eli Euroliiga ei saa yhtä paljon mediahuomiota kuin itse NBA, mutta voit silti löytää lähetyksiä useimmissa maissa, joissa ottelut näytetään. Jotkin vedonvälittäjät livestreamaavat otteluita ilmaiseksi niin kauan, kun sinulla on rahaa tai meneillään oleva veto tililläsi. Suuri etu on se, että ottelut ovat Euroliigassa aina meille mieluisaan kellonaikaan.

NBA:ssa pelit ovat meidän aikaa keskellä yötä aikaeron vuoksi. Euroliiga tekee vedonlyönnistä helpompaa, kun voit helpommin seurata tapahtumia ja pelata reaaliaikaisesti samalla kun katsot otteluita.

Vaikkakin EuroCup on toisen tason kilpailu, se on myös nopeasti kasvava sekä laadultaan että räjähdyksenomaisuudeltaan vuosi toisensa jälkeen. Voittajat pääsevät automaattisesti seuraavan kauden Euroliigaan.

© 2021 Bet Bonuskoodi |
18+ Pelaa vastuullisesti Peluuri