Nyrkkeily vedonlyönti: nopea ohjeistus perusteista ja miten toimia

Commercial content | New Customers Only | 18+

Nyrkkeily urheilulajina on kautta aikojen liitetty ihmisten keskuudessa vedonlyömiseen ja on edelleen valtava bisnes vedonvälittäjille tänäkin päivänä. Olit sitten suuri fani tai yksinkertaisesti etsit lisää tapahtumia seuraavaan Blockbuster otteluun, tämä ohjeistus auttaa sinua saamaan kätevän yleisymmärryksen avain asioista nyrkkeily vedonlyönnissä. Let’s get ready to rumble!

Parhaat nyrkkeilyvedot

Nyrkkeily vedonlyönnin luonne sisältää sen, että mukana on jo rajoitettu määrä nyrkkeily vedonlyönti markkinoita, verrattuna muihin urheilulajeihin kuten esimerkiksi jalkapallo.

Operaattorit tarjoavat yleisesti kuusi erilaista vetoa otteluun valmistuessa:

  1. Bout betting:Älä hämmenny nimestä. Bout betting tarkoittaa Outright voittaja -vetoa, vain toisella nimellä. Voit lyödä vetoa kenen tahansa osallistujan kanssa voittaaksesi suoraan, ja pelistä löytyy myös arvontaosio. Joka tapauksessa, näillä on kaikilla tosi pitkät kertoimet, sillä arvonta ei ole yleinen tulos nyrkkeilyssä.
  2. Round betting:Tämä vedonlyönti tarjoaa mahdollisuuden valita kuka voittaa ja minkä erän aikana ottelun voitto selviää. Nämä ovat loistavat markkinat valita, kun suoranaiset kertoimet suosikille ovat alhaiset.
  3. Round group betting:Vastaava kuin Round betting, tämä tarjoaa vähän lisää joustavuutta, kun valitset minkä erän aikana ottelun voittaja selviää. Tämä on hyvin suosittu vedonlyöjien keskuudessa, sillä tarkan erän valitseminen on todella haasteellista.
  4. Method of victory:Laajat markkinat, antaen vedonlyöjien valita kuinka lopputulos selviää. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi suora tyrmäysisku, teknillinen tyrmäysisku tai diskaus.
  5. Fight to go the distance:Yksinkertainen kyllä tai ei -tyyppinen veto siitä, kestääkö ottelu kaikki 12 erää vai ei. On todella tärkeää, että teet tarkkaa tutkimusta pelaajien historiasta ja viimeaikaisesta esiintymisestä, kun käytät tätä vetomahdollisuutta.
  6. Over/under rounds:Tämä veto auttaa sinua ennustamaan, kestääkö ottelu kauemmin vai vähemmän aikaa kuin myönnetyt erät. Esimerkiksi, jos 8.5 erää, häviät jos ottelu päättyy ennen kahdeksatta erää, mutta voitat jos se kestää yhdeksänteen erään tai sen jälkeen.

Yllämainittujen vetomahdollisuuksien lisäksi sinun täytyy pitää huoli siitä, että lyöt vetoa ottelussa, josta olet tosissasi kiinnostunut.

Jos sinulla on erityistä kiinnostusta jotain tiettyä pelaajaa kohtaan, tai tiedät että valitset ystäviesi tai perheesi kanssa, silloin ajan käyttäminen tarkkaan tutkimukseen potentiaalisista lopputuloksista sekä vedoista on paljon vähemmän vaivalloinen tehtävä.

Kuinka analysoida pelaajia

Menestys nyrkkeily vedonlyönnissä, kuten missä tahansa muussakin urheilulajissa, nojaa siihen, kuinka paljon tietoa pääset keräämään pelaajista. Vaikka sellaista kuin ”varma veto” ei ole olemassakaan, paljon taustatyötä tehneelle nyrkkeily vedonlyönti on vähemmän uhkapelaamista kuin sellaiselle pelaajalle, joka vain heittää hatusta tuloksia.

Joten, minkä kanssa kannattaa olla tarkkana? Ensinnäkin, pidä aina mielessä, kuinka vedonlyönti kandidaattisi pärjää tasollaan, ja kuinka he suoriutuvat kovan paineen alla isoissa nyrkkeily tapahtumissa.

Jos ottelussa on kyse isoista voitoista, ja sinun potentiaalinen kandidaattisi aina esiintyy todella hyvin valokeilassa, voit pelata vähän suuremmalla itsevarmuudella.

Toinen seikka, mikä kannattaa pitää mielessä, on kuinka nyrkkeily vedonlyönti kandidaattisi pärjää valmistautuessaan otteluun. Esimerkiksi, ovatko he treenanneet uuden valmentajan kanssa?

Onko heidän nähty kömpivän yökerhosta kolmelta yöllä? Kaikki mikä antaa vihiä siitä, kuinka potentiaalinen nyrkkeilijä on, kannattaa ottaa huomioon.

Tietysti on hyvin epätodennäköistä, että mahdollinen maailmanmestari kävisi muutamalla huurteisella isoa ottelupäivää edeltävänä iltana, mutta muuten tarkoitus on vain korostaa syystä tai toisesta mahdollisuuksia epäonniseen otteluun.

Yksi tärkeimmistä asioista, mikä tulee pelaajien analysoimiseen, on olla välittämättä ennen ottelua edeltävästä mediahässäkästä. Se on täynnä spekulaatioita, joten seuraathan muitakin vastaväitteisiä raportteja.

Tärkein on käyttää maalaisjärkeä ja yrittää löytää luotettavat nyrkkeily uutislähteet tasapainoisine analyyseineen kuten esimerkiksi ESPN tai Bad LeftHook.

Valitse paras vedonvälittäjä

Kuinka valita paras – ikuinen kysymys! Nyrkkeilyssä on kaksi tärkeää asiaa, jotka kannattaa tarkistaa:

  • Parhaat kertoimet vedonlyönneille, jotka haluat tehdä
  • Parhaat saatavilla olevat promootiotarjoukset

Vertailevat nettisivut kuten esimerkiksi Oddshark auttavat sinua vertailemaan suurimpia vedonvälittäjiä ja auttaa sinua löytämään sivut, joista saat parhaat arvot vedoillesi.

Tavallisesti nettisivut tarjoavat todella suosittuja kertoimia altavastaajille tai ulkopuolisille, joten ne ovat erittäin hyviä paikkoja aloittaa parhaiden vedonlyöntisivujen etsiminen.

Usein valmistautuessa isoihin nyrkkeily eventteihin, vedonvälittäjät esittelevät suuren määrän promootioita houkutellakseen uusia sekä jo rekisteröityneitä asiakkaita lyömällä vetoa heidän sivuillaan, sen sijaan että löisit vetoa kilpailijan kautta.

Tämän vuoksi sinun on parasta niin sanotusti shoppailla ympäriinsä ja etsiä parhaat alennukset tai ilmaiset vedot, vaikka se olisi operaattorin kautta, jota et tavallisesti käytä.

 

© 2021 Bet Bonuskoodi |
18+ Pelaa vastuullisesti Peluuri